Voel jij je moe, opgebrand of uit balans, Ervaar je veel negatieve emoties en voel jij je hierdoor neerslachtig. Heb je al heel veel geprobeerd om uit dit dal te klimmen, maar lijkt niks te werken en weet je niet goed wat je nu verder nog kan doen? Energetische therapie kan jou helpen om je weer in balans te brengen. Het zorgt voor een diepe ontspanning, waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Zo kan je weer terug keren naar jezelf en ervaren dat je mag zijn wie je bent. Samen ruimen we oude bagage op en zorgen we ervoor dat je rugzakje steeds lichter wordt. Hierdoor kan je gaan ervaren dat fysieke en emotionele klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Ons lichaam is instaat om zichzelf te genezen. Bij een wond aan de huid kun je dit proces van dichtbij meemaken. Als de wond in ons zit door emotioneel of psychisch trauma of welke nare ervaring dan ook is het genezingsproces niet zichtbaar en soms  is het ook lastig om aan toe te geven. Energetische therapie zorgt ervoor dat je energiesysteem weer in balans komt en bestaat uit verschillende vormen, zoals reiki, magnetiseren en hypnose. Deze vormen van energetische therapie zorgen ervoor dat het zelfherstellende vermogen van zowel lichaam als geest worden geactiveerd, waardoor genezing, groei en ontwikkeling ingang gezet worden.

Het is te allen tijde raadzaam om medische klachten of psychische problemen te bespreken met je behandelend (huis)arts.

Reiki en Magnetiseren

Energetisch werk heeft diverse mogelijkheden, de meest bekende vormen zijn Reiki en Magnetiseren. Door het sturen van positieve energie  ondersteunen ze je lichaam bij het opruimen van trauma’s en blokkades en zorgen ervoor dat je lichaam, geest en ziel weer in balans komen. Waardoor je weer lekker in je vel komt te zitten en de dingen op zijn plek gaan vallen. Hierdoor kunnen fysieke en psychische klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Energetisch werk is uitermate geschikt voor mensen die moeilijk over hun gevoelens, trauma’s en problemen kunnen praten.

Tijdens een consult kan je diverse dingen ervaren, zoals kou, warmte of tintelingen. Door het opheffen van blokkades en trauma’s, ruim je dingen op en laat je ze los. Hierdoor kan er na de behandeling een fysieke reactie optreden, dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Soms worden de klachten eerst erger alvorens ze verdwijnen, ook dit is normaal, dus schrik niet en laat het er gewoon zijn.

Mijn helende handen zijn warm, zelfs als ze koud aanvoelen!