Bij ons beginnen we altijd met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit kan zowel fysiek als online plaatsvinden.  Hierin leren we elkaar kennen, leg ik uit wat je mag verwachten, kijken we samen waar je tegenaan loopt en hoe je het graag anders zou zien.

Is er een wederzijdse klik, dan kunnen we een consult inplannen en gaan we energetisch aan de slag. Het consult kan zowel fysiek als online plaatsvinden, dus ook mensen die buiten mijn werkgebied wonen of lichamelijk niet instaat zijn om naar mijn praktijk te komen, kan ik helpen. Hoewel één consult vaak al effectief is, raden we aan om minimaal 3 consults te ervaren. Hierna kan je pas echt zeggen of deze vorm van energetisch werk bij je past en of het iets voor je doet. Tussen de behandelingen zit 3 a 4 weken, soms voelt dit erg lang, dan is het ook mogelijk om een kort consult in te plannen.

Aan huis
Aangezien ik nu nog niet beschik over een praktijkruimte, kom ik voor  het energetisch consult bij je thuis. Hiervoor is het fijn als er een ruimte is waar we in alle rust de behandeling kunnen uitvoeren. De ruimte moet minimaal 2 x 3 m zijn in verband met voldoende bewegingsruimte rond de behandeltafel.

Mijn helende handen zijn warm, zelfs als ze koud aanvoelen!