Mijn naam is Wies Gaanderse, ik ben 43 jaar en heb twee prachtige zoons. Na een zware periode, met huiselijk geweld, ben ik spiritueel gaan ontwaken en ontdekte ik waar mijn passie lag, namelijk het helpen terug vinden en healen van het “innerlijke zelf”! Dit doe ik doormiddel van coaching en samen het energetische veld van mijn client op te ruimen en in balans te brengen.

Ik ben door schade en schande wijs geworden. Ik was altijd opzoek naar liefde. Deze zocht ik bij anderen. Zowel bij mijn liefdesrelaties als bij mijn vriendschappen. Ik cijferde mezelf altijd weg en liet anderen mijn leven bepalen. Ik durfde mijn mening nooit echt uit te spreken. Ik ging conflicten uit de weg, om de lieve vrede te bewaren. Dit heeft mij in heel veel onplezierige situaties gebracht. Ik heb ervaring met huiselijk geweld, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel. In één van mijn relaties vermoed ik ook narcistische misbruik. Hoewel de diagnose nooit gesteld is bij hem, zijn er wel trekken van een persoonlijkheidsstoornis geconstateerd door deskundigen. Daarnaast herken ik heel veel van het narcistisch misbruik in die toxische relatie. Ook weet ik hoe het is om binnen 4 maanden gescheiden te zijn, omdat je er samen uit kan komen, maar ook hoe het is om in een complexe scheiding te zitten.

Sinds kort weet ik dat ik de liefde in mijzelf kan vinden door naar binnen te gaan en de focus op mezelf te leggen en meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Meditatie helpt mij hier enorm bij. Het vergeven van anderen heeft mij ook sterker gemaakt. Want vergeven doe je niet voor de ander, maar vooral voor jezelf. Zo kan je het namelijk loslaten en door met je leven.

Ik wil mijn ervaringen en inzichten graag delen met anderen en helpen om het geluk in zichzelf te vinden en contact te maken met hun Innerlijke Zelf. Het gevoel dat hierdoor ontstaat is zo mooi en warm en dat gun ik iedereen.

“Omdat het is zoals het is, omdat het toevallig zo moet zijn”